Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP202

VE-Spaans niveau 2

VE-Spaans niveau 2
Cursuscode: VE-TSP202

Heb jij de beginnerscursus gedaan of ergens anders les gehad en wil je verder met de Spaanse taal leren? Dan is het niveau ‘Spaans 2’ geschikt voor jou. In deze cursus behandelen we nu ook uitgebreid de Perfecto (voltooide tijd) en de Indefinido (verleden tijd). Daarnaast zijn we vooral bezig met de spreekvaardigheid en het uitbreiden van de basis en woordenschat,  we gaan het geleerde vlotter in de praktijk te brengen. Je kunt steeds meer dingen vertellen over het verleden, zoals waar je hebt gewoond, wat je hebt gestudeerd en waar je vorig jaar op vakantie bent geweest en jezelf uitdrukken in verschillende communicatieve contexten. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien. 

Docent: Charo Louwers-Castaño
Nog vragen? Mail de docent via de administratie, wij sturen de mail aan haar door: info@vu-eindhoven.nl

Woensdag 16 september 2020
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 259,00
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boeken: Con Gusto 1 werkboek, Con Gusto 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.


Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

19:00 - 20:30
Locaties: D'n Bond - Veldhoven, online les, D'n Bond - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur. Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf. Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, aar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons langs, we zullen het u met veel plezier leren. Voor meer vragen kun u mailen naar chaorlouwers@gmail.com. ¡Vamos!