Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP600

VE-Spaans conversatie beginners

VE-Spaans conversatie beginners
Cursuscode: VE-TSP600

Wat leer je in deze cursus? Zonder moeite praten in de verleden tijd, het gebruik van de subjuntivo leren en praten over verschillende actuele thema’s met gevarieerde teksten, video’s en speelse oefeningen. De conversatie staat met medecursisten centraal en de nadruk ligt op het voeren van gesprekken in alledaagse situaties. Ook komen grammatica, woordenschat, leesteksten en uitspraak aan de orde. En dat doen we aan de hand van het boek Con Gusto 3 (op dit moment vanaf Unidad 9).

Docent: Charo Louwers-CastañoHeeft u vragen? U kunt de administratie een mail sturen, die sturen we aan haar door: info@vu-eindhoven.nl

Woensdag 16 september 2020
24 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 259,00
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boek: Con Gusto 3 (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.


Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

20:45 - 21:45
Locaties: D'n Bond - Veldhoven, online les, D'n Bond - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur. Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf. Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, aar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons langs, we zullen het u met veel plezier leren. Voor meer vragen kun u mailen naar chaorlouwers@gmail.com. ¡Vamos!