Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TIT195

Italiaans vakantiecursus

Italiaans vakantiecursus
Cursuscode: EHV-TIT195

Deze cursus van tien lessen is bedoeld voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal. Naast praktische informatie zullen ook andere aspecten van (vakantie in) Italië aan bod komen.

Met het boek 'Italiaans à la carte nieuw ‘zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheid opbouwen. De dialogen stellen de cursisten spoedig in staat om eenvoudige vragen te formuleren en beantwoorden. Daarnaast zal de cursist ook culturele en praktische informatie over Italië krijgen en karakteristieke eigenschappen leren over het land.

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Inlichtingen: 0492 661624 /0610354536
Het e-mailadres van de docent vindt u onderaan deze pagina bij de docentinformatie. 

Maandag 17 mei 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 96,00
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Vakantiecursus Italiaans (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.


Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

20:35 - 22:05
Locatie: online (via Zoom) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit regio Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd. Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio. Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is. In deze moeilijke tijden zijn wij tijdens de lock down direct overgestapt op videobellen. Wat deelnemers ontzettend waarderen is dat zij in de groep nieuwe mensen hebben leren kennen en iets nieuws hebben kunnen leren. We hebben de lessen samen leuk gemaakt, met positieve energie en een digitale koffiepauze om te kletsen. Na de zomer hopen wij weer over te kunnen gaan op fysieke lessen op locatie.
Voor vragen aan de docent, mail naar: lgvogels@hotmail.com