Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DUT410-online

Nederlands niveau 4 (B1 tot B2) - overdag - intensief

Nederlands niveau 4 (B1 tot B2) - overdag - intensief
Cursuscode: DUT410-online

In deze cursus worden alle vaardigheden op B2 niveau geoefend: lezen, schrijven, luisteren, spreken (met spreekopdrachten) en wordt de grammatica behandeld. In deze cursus rondt de student het grammaticale gedeelte van de Nederlandse taal af. 

- Huiswerk: MINSTENS 6 uur per week
- Aanwezigheid in de klas: Het is noodzakelijk dat de student minimaal 80% aanwezig is en voor iedere les het opgegeven huiswerk maakt.
- Studenten leren in een hoog tempo Nederlands.

Instroomniveau 
- hoger opgeleide cursisten met minstens het middelbare school diploma (10 jaar onderwijs) in hun herkomstland en bij voorkeur hierna nog een vervolgopleiding
- goede kennis van het Nederlands op B1 niveau (= niveau Staatsexamen I) 

Informatieavond talen (in augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond  eind augustus als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van onze website.

Maandag 1 maart 2021
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 314,00
Mw. E. (Ellen) Meijer-de Brie
Boek: Nederlands op niveau (2e druk) (niveau 4) (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.
Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

09:00 - 12:00
Locaties: online (via Zoom), online (via Zoom) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
E. (Ellen) Meijer-de Brie
E. (Ellen) Meijer-de Brie
Ellen Meijer geeft sinds 2006 lessen in Engels en Nederlands op verschillende niveaus. Haar kennis heeft ze onder andere opgedaan op de pabo in Tilburg, als au pair in Engeland en via de University of Cambridge. Ellen stemt haar lessen af op wat de deelnemers aan de cursus willen leren; ook al wordt er in sommige cursussen een methode gevolgd, er is altijd ruimte voor improvisatie en wat extra's. Daarnaast houdt ze van een kwinkslag, want met een beetje humor blijft de stof veel beter hangen! Heeft u vragen? Mail de docent: embtekst@gmail.com